söndag 21 april 2013

Premiär

I går morse var det premiär för Måns och Samuel på fotbollsplanen. Hanviken är klubben i Trollbäcken som de kommer att köra i under året och glädjande nog är 4 bekanta ansikten också med. Måns har varit velig och ville backa ur träningen, men vi pushade för vi vet att han behöver det. Väl på plats blev de indelade i samma lag som kompisarna och Måns gjorde till och med mål i den interna matchen som de spelade. Mycket viktigt för fortsättningen och det var glada och stolta miner efteråt!

Annars har det varit full fart i helgen med kalas för alla 3, mer träning för Adam, fix ute, fika i Alby, stöveljakt, grillning mm. Skööönt med sol!!

Min cyklande kamel

Samuel är helt fenomenal i att klä på sig sin kameldräkt i tid och otid! I torsdags smälte äntligen isen på altanen och jag höll aldrig på att få in barnen. Plötsligt knäpptes altandörren upp igen och denna syn mötte mig 19.15. Vi alla har längtat efter våren och han var ju bara för söt i sin kamel där på torsdagskvällen!!





söndag 14 april 2013

Solig söndag!

Trött helg och tagit det ganska lugnt. Fixat ute och det kliar i fingrarna för att göra i ordning altanen, få ut utemöbler och plantera blommor. Åkte till Blomsterlandet igår och fixade till vid entrén iaf :-) Hackar is på både framsida och på altanen och idag har det smält undan massor i solen, hurra!

Annars har det varit mkt cykla och efter veckans träning med M och S har det gett resultat och idag cyklade vi till Vendelsö och tittade på Adams träning. Det tog 40 min - bra gjort tycker jag! Det går riktigt bra att cykla rakt på led utan att vingla så mycket, så det ser hoppfullt ut inför sommarutflykter 😀

Annars tappade Adam sin 6:e tand i morse så då var det gott med en svalkande melon.

Hej svejs!












lördag 6 april 2013

Samuel sover borta!

Äntligen (tycker S) är det dags för Samuel att sova borta själv! Vi har gjort ett byte på gatan att Samuel sover hos William och Charlie sover över här hos Adam ikväll. Samuel har jublat och är jättestolt. "Jag vill gå SJÄLV dit!" så det gjorde han och såg ut som på bilden. Uppspelt lurig!

Brorsan Måns var inte det minsta besviken utan vill sova hemma. Han är inte lika redo än så det var ju bra för husfridens skull :-)

Trevlig lördag!!